søndag den 8. juli 2012

Fuck My Life

Såå, jeg fik svar omsider fra min læge, det svar jeg skulle ha' haft den 15/5. for næsten to måneder siden. Og ja, svaret var nej. To overlæger i sundhedsstyrelsen havde sagt nej og min læge havde skrevet der skulle en specialist opgave til, hvad end det skulle betyde. Jeg ved ikke, jeg havde vel virkelige håbet på et ja, da det virket som om det var den nemmeste del at komme til i den her produktion. men jeg tog fejl, selv det her blev en fiasko. og ikke nok med det, så har de læger der skal udføre min operation, som jeg oveni købet selv skal betale da Riget har afvist mig 2 gange, og mine forældre ikke har råd, selvom de har råd til en ny bil, til mindst 100-300K, og jeg er nød til at opgive mit kørekort så jeg kan få de 10K i stedet, nå men de har stadig ikke modtaget papirene fra Ungdompsyk og fra min hjertetest da de sku være sikke på jeg kunne tåle narkose, da mit hjerteslag er meget uregelmæssigt. Så der har jeg stadig ikke kunne få aftalt tid, selvom det er længe siden jeg var til forundersøgelse dernede. Jeg ved snart ikke hvad jeg skal gøre mere, jeg har ventet i 18 år, kæmpet i 5 år. men har ikke kommet et skridt nærmere. Jeg har ikke tænkt mig at give mig op, eller sætte mig til at græde, nej. Jeg ved bare ikke længer hvad jeg skal gøre, alle de stirer jeg gået, alle de broer jeg har krydset på vej imod mit mål, de alle blevet brændt ned. Men der vel ikke andet at gøre end at blive ved, finde nye stirer eller forsøge at krydse de samme broer igen. der intet andet for, jeg har jo vidst lige fra begyndelsen det ville blive en hård kamp, at jeg så bare er mere uheldig end andre er jo bare mig i en nøddeskal. jeg må du bare holde humøret oppe længere endnu, og smile til verden og rejse mig op, stadig smilende når den slår mig om kuld. Noget godt er der jo stadig i den. fx. Så er min far blevet opereret og fået fjernet hans kraft i nyren, nu skal han så lige komme sig før han kan komme hjem igen. han har været indlagt i 2 uger nu, da de måtte operere igen på grund af noget infektion der var kommet, han har fået det bedre efter det, selvom han stadig har sine røv turer. men han blev glad for den gave jeg havde købt til ham, en sort galt sten med skrevet i guld ovenpå "Jeg Elsker Dig" Hvis jeg ikke kan sige det, kunne stenen gøre det for mig.
Så ja, der stadig nogle gode ting i mit liv, som min kæreste. min dejlige kæreste som elsker mig, for præcis for den jeg er, selvom jeg ingen gang kan elske mig selv, så jeg glad for i det mindste en gør, og især når det hende, for jeg elsker hende. selvom jeg ikke altid er så god til at vise det, selvom jeg brokker mig lidt når hun er over kærlig og vil putte helle tiden, så kan jeg jo godt lide det. det bare min krop der fortæller mig det farlig, for alle andre der var så søde ved mig, forsvandt. og siden da har jeg ikke rigtigt gide knytte mig til nogle, men Naru, tsk. hun endte med at komme ind på mig, ind under mit hårde og kulde ydre og siden da, er jeg blevet meget mindre negativ og langt mere åben, og bedre til at komme i kontakt med andre mennesker, selvom jeg stadig skræmmer de fleste væk med mit alt for hårde kropssprog. og min mangle Initiativ til at tage kontakt til folk. da jeg ikke rigtigt vil tage kontakt til folk, der ikke aner hvad de syntes om mig. så det bedre bare vente på de måske skriver. så ved man, man ikke presser sig på eller irritere dem, ja. har en sær tankegang. er bare til tider en tand for venlig, selvom alt andet tyder på det modsatte. fordi jeg selv udgiver mig for at være det.

Nå men som sagt, liver går vider. og det samme gør kampen. men ligenu vil jeg bare fokusere på det jeg har nu, og det jeg skal opleve. Som min kæreste, jeg godt nok lige taget hjem fra hende, men heldigvis kommer hun igen tirsdag eller onsdag! og så få vi lige lidt tid sammen inde vi tager sammen over til Robin torsdag, det skal nok blive hyggeligt, selvom jeg nok komme til at følge mig temmelig meget i vejen og at jeg presser mig på, da vi allerede kommer torsdag og først tager hjem mandag. men jeg må bare gøre mit bedste for ikke at være belastende, selvom det svært .. det er jo mig ..

Nå men, det var alt der her fra pt. i endnu et omgang rodet indlæg.

// Kiba

Ingen kommentarer:

Send en kommentar